Email:don-davison@djzg.orgJSDJ Heavy Industry co, Ltd

JSDJ Heavy Industry co, Ltd

o nama
Obratite nam se

JSDJ Heavy Industry co, Ltd

Adresa: br. 9 Huarui South Rd, Yancheng, Kina, 224005

Tel: + 86-515-88583229

Telefon: 13375256375

Faksom: + 86-515-88583229

E-pošta:

sales@chinawasteheatboiler.com

sales@chinawasteheatboiler.com

Web stranica: www.chinawasteheatboiler.com

o nama

JSDJ teška industrija je glavni dobavljač i EPC tvrtka otpadne topline oporavak kotlova i sustava za razne industrije, uključujući čelik za izradu, obojenih metala taljenje, sumporne kiseline, gnojiva, građevinske materijale i spaljivanje opasnog otpada.

Kao Azija je vodeća snaga u sektoru otpadne topline oporavak, Ukupni integritet je rangiran kao jedan od prva tri u Kini. Kaoda 2016, više od 30% kotlova oporavak domaće otpadne topline dolaze od nas.

Sa poslovnim interesima u i izvan Kine, JSDJ igra važnu ulogu u pomaganju svijet smanjenju potrošnje neobnovljivih energije instaliranjem našim sustavima za pare i moć generacije, svi koji centra oko održivosti okoliša. Što - što proizvodimo

Nudimo našim klijentima prilagoditi dizajn i proizvodnja otpadne topline oporavak kotlova koji uvijek Dale maksimalnu paru izlaz za njihove specifične industrijske potrebe. Ne samo jesmo li u mogućnosti kako bi povećali izlaz pare, ali isto tako u mogućnosti smo prilagoditi naše proizvode kako bi se postigla optimalna podataka koji odgovaraju potrebama naših klijenata.

Zašto - zašto trošiti topline oporavak sistema

Procenjuje se da je oko 20% - 50% od industrijskog energetskog unosa odbacio i izgubio u okruženju, koje može ugroziti naš okoliš. Otpadne topline nastaje zbog neučinkovitosti opreme i termodinamička ograničenja opreme i procesa. Iako neke od gubitaka otpadne topline iz industrijskih procesa su neizbježne, industrijskih postrojenja može smanjiti ove gubitke tako da instalirate sustav povrata otpadne topline. Na taj način, ne samo industrijskih poduzetnika smanjit njihov trošak ukupne proizvodnje pretvarajući otpadne topline u električnu energiju, ali također može pomoći smanjiti ogromnu količinu plinova u zemljinu atmosferu.

Ovisno o određenim industrijsku primjenu otpadne topline oporavak sistema obično uključuje jednu ili dvije toplinske razmjene jedinice, parna turbina, generatora i pomoćne stavke, i svi koji su povezani zapetljan kanalizacijski sustav. Otpadne topline oporavak kotla je instaliran na mjestu za glavna svrha provođenja topline zamjenu za pare, pomoćna oprema kao što inducirana nacrt navijača i, ili crpke instaliraju za transportni topline noseći medij kroz cijeli toplinske razmjene površina kotla i parne turbine i generatora često dolaze kao komplet za okretanje pare u električnu energiju.

Gdje - gdje možemo poslužiti

Otpada kotlovi i sustavi nalaze se u Kinu, Pakistan, Indija, Vijetnam, itd. Idemo gdje god postoji potreba za oporavak otpadne topline.

Svake godine, našim sustavima pomoći smanjiti korištenje ugljena od 25.000.000 T CO2 po 65,500,000 T, SO2 do 212,500 T, Oxynitride od 185.000 T.

Kako - kako ćemo uraditi posao

Održati po najvišim standardima poslovanja i uzeti u obzir faktore izvan financijskih performansi pri ocjenjivanju našeg uspjeha.

Jedan važan aspekt naš način poslovanja je da mi nikad podugovor naše ključne komponente (pritisak dijelova). Je osigurati proizvodnju kvalitetu naših proizvoda.