Email:don-davison@djzg.orgJSDJ Heavy Industry co, Ltd

JSDJ Heavy Industry co, Ltd

Prirodna Cirkulacija vs prisilne cirkulacije - Sinter hladnije WHRB

Prirodna Cirkulacija odnosi se na prirodneCirkulacijaodpare i vode. Ova vrsta cirkulacije vođeni sile nastale diferencijacijom Gustoća pare i vode. Internet jedini zahtijeva hranjenje vode pumpa za pokretanje toka bez oslanjanja na bilo koju drugu vrstu mehaničke pumpe da stabilizira cirkulaciju. Stoga, prirodna Cirkulacija dizajn može smanjitioperativnih troškova u struju. Samtisto tako može eliminiratirizikpotencijalavapor lock vrijeme potencijalne pojavemoćNeuspjeh.

Prisilne cirkulacije se odnosi na potrebu stalnemehanička pumpa pare i vode kako bi se osiguralo stalni protok. Tje postojanjeprisilne cirkulacijepumpaje skup jer ga čestozahtijevajusodgovarajućih cjevovoda za od bubnjeva do pumpe, odgovarajući sustav filtriranja stavljen pred pumpa i odgovarajućih ventila andamp; instrumentsrequired za pumpe i filtere.

U proteklih 16 godina kao da danas, JSDJ proizveden i više od 180 otpada toplovodnih kotlova za Sinter hladnije proces. Uvijek imaju preporučuje prirodna Cirkulacija dizajn svojim korisnicima zbog jedinstvene prirode i prednosti to donosi.


[[Html_Custom]]