Email:don-davison@djzg.orgJSDJ Heavy Industry co, Ltd

JSDJ Heavy Industry co, Ltd

Kotao stakla peći otpadne topline oporavak

Kotao stakla peći otpadne topline oporavak

Stakla peći gubitak topline oporavak BoilerNecessityIn razvijena nacija, Toplinska efikasnost opće stakla peći je od 30% do 40%. U Kini, ovaj broj je približno manji za 10%. Među svim je

Product Details

Opremljen jednim od najbolje stakla peći otpadne topline oporavak bojler marke, JSDJ Heavy Industry co, Ltd je jedan od profesionalnih kvaliteta popravka otpadne topline u staklo-peć, kotao oporavak otpadne topline u industriji stakla, otpadne topline oporavak kotla u staklo-peći, oporavak otpadne topline u industriji stakla, otpadne topline oporavak sistema za stakla peći proizvođača u Kini.

Kotao stakla peći otpadne topline oporavak

Nužnost

U razvijenim zemljama, Toplinska efikasnost opće stakla peći je od 30% do 40%. U Kini, ovaj broj je približno manji za 10%. Među sve toplinske gubitke unutar procesa pravljenja stakla, plin odlazi regenerator račune za to većina. Temperatura ovog plina je normalno od 500℃ ~ 600 ℃ računovodstva za 20% ~ 25% stakla cijela peć ulazne energije. Oporavak ovog tipa relativno niskotemperaturne otpadne topline je bio zanemaren u prošlosti, što nije samo gubljenje energije, ali isto tako štetne za okoliš.

Ingenioznost dizajna

Zavisnosti od različitih vrsta goriva koristi kao energetski unos za stakla peći, dimni plin sadržaja se razlikuje. Imaju ova važna činjenica pohranjene u našim umovima, možemo usvojiti različite konstrukcije za naš kotao za različite energije i geoloških lokacija određenih stakla peći. Razdoblje oporavka prosječna investicija je oko 2,5 godine.

Ingenioznost dizajna

1 T stakla = 400 KG ~ 600 KG izlaz pare

Ocijenjeno tlak pare: 2,0 MPA ~ 2,8 MPA

Ocijenjeno parna temp: zasićene pare temp ~ 450℃

PROJEKT STAKLA PEĆI OTPADNE TOPLINE ZA:

HENAN ANCAI HI-TECH CO, LTD

Kapacitet proizvodnje: 600 T / D

Parni izlaz: 14 T / D @ 2.3 MPA

Hot Tags: stakla peći otpadne topline oporavak kotao povrat otpadnih toplina u peći čaša, kotao oporavak otpadne topline u industriji stakla, otpadne topline oporavak kotla u staklo-peći, povrat otpadnih toplina u staklarsku industriju, otpadne topline oporavak sistema za stakla peći, Kine, Proizvođači, dobavljači, marke, kvalitete
Srodni proizvodi