Email:don-davison@djzg.orgJSDJ Heavy Industry co, Ltd

JSDJ Heavy Industry co, Ltd

Pirit prženje otpadne topline oporavak kotao

Pirit prženje otpadne topline oporavak kotao

Pirit prženje gubitak topline oporavak BoilerNecessitySulfuric kiselina je jedna od najvažnijih sirovina za mnoge industrije i proizvodnje sumporne kiseline je narod pokazuje svoj industrijski sna

Product Details

Opremljen jednim od najboljih pirit prženje otpadne topline oporavak bojler marke, JSDJ Heavy Industry co, Ltd je jedan od profesionalnih kvaliteta sumporne kiseline biljka topline oporavak kotla, povrat otpadne topline za prženje peći pirit, otpadne topline oporavak kotao za pirit temeljen sumporne kiseline biljke Proizvođači u Kini.

Pirit prženje otpadne topline oporavak kotao

Nužnost

Sumporna kiselina je jedna od najvažnijih sirovina za mnoge industrije i proizvodnje sumporne kiseline je narod pokazuje svoj industrijske snage. Univerzalni način proizvodnje sumporne kiseline je kroz pirit prženje (da se SO2). Pirit koncentrati pretvaraju se u čvrste oksida i plinoviti sumpor dioksida na temperaturi od 800 ℃ ~ 1000℃, nakon čega sumpor dioksida u prženje plin je hlađen dolje mimo otpadne topline oporavak kotla i daljnje prerade za proizvodnju sumporne kiseline. Razdoblje oporavka prosječna investicija je oko 1.5 godina.

Ingenioznost dizajna

Dimnih plinova koji sadrže sumpor dioksida i visok stupanj kemijske prašine je uvelike korozivne, stoga površinu razmjena topline podložni obraštaj. Naš otpad topline kotla mogućnosti oporavka prašine naseljavanje komora sa vodoravni kanal koji je u direktnom kontaktu sa dimnih plinova i prisilne cirkulacije način. Toplina površini zapošljava jednostavan, ali pouzdan vertikalne serpentina zavojnica struktura, a opremljen je repati sustav za čišćenje. Jedinstveni dizajn, topline prijenos površinska temperatura je uvijek iznad rosišta plinovitih sumporne kiseline, koja smanjuje mogućnost korozije na nulu.

Ključni parametri

1 T H2SO4 = 1100 KG ~ 1400 KG izlaz pare

Ocijenjeno tlak pare: 2,5 MPA ~ 5.4 MPA

Ocijenjeno parna temp: zasićene pare temp ~ 540℃

PROJEKT PIRIT PRŽENJE POVRAT OTPADNE TOPLINE ZA:

GUANGDONG ZHANJIANG CO, LTD

Proizvodni kapacitet: 200 KT / godine

Ocijenjeno izlaz pare: 30 T / H @ 3,82 MPA

Ocijenjeno matičnih temp: 450 stupnjeva Celzijusa

Hot Tags: pirit prženje otpadne topline oporavak kotao, kotao sumporne kiseline biljka topline oporavak, povrat otpadne topline za pirit peći na roštilju, otpadne topline oporavak kotao za pirit temeljen sumporne kiseline u biljke, Kine, Proizvođači, dobavljači, marke, kvalitete
Srodni proizvodi