Email:don-davison@djzg.orgJSDJ Heavy Industry co, Ltd

JSDJ Heavy Industry co, Ltd

Sustavi za povrat otpadne topline

Sustavi za povrat otpadne topline

Procenjuje se da je oko 20% - 50% od industrijskog energetskog unosa odbacio i izgubio u okruženju, koje može ugroziti naš okoliš. Otpadne topline nastaje zbog neučinkovitosti i oprema

Product Details

Opremljen jednim od najboljih otpadne topline oporavak sustava marke, JSDJ Heavy Industry co, Ltd je jedan profesionalne kvalitete dimni plin sustav za regeneraciju topline, otpadne topline oporavak sustava, toplina recovery rješenja, otpadne topline oporavak jedinice, industrijske topline oporavak strategije Proizvođači u Kini.

Procenjuje se da je oko 20% - 50% od industrijskog energetskog unosa odbacio i izgubio u okruženju, koje može ugroziti naš okoliš. Otpadne topline nastaje zbog neučinkovitosti opreme i termodinamička ograničenja opreme i procesa. Iako neke od gubitaka otpadne topline iz industrijskih procesa su neizbježne, industrijskih postrojenja može smanjiti ove gubitke tako da instalirate sustav povrata otpadne topline. Na taj način, ne samo industrijskih poduzetnika smanjit njihov trošak ukupne proizvodnje pretvarajući otpadne topline u električnu energiju, ali također može pomoći smanjiti ogromnu količinu plinova u zemljinu atmosferu.

Ovisno o određenim industrijsku primjenu otpadne topline oporavak sistema obično uključuje jednu ili dvije toplinske razmjene jedinice, parna turbina, generatora i pomoćne stavke, i svi koji su povezani zapetljan kanalizacijski sustav. Otpadne topline oporavak kotla je instaliran na mjestu za glavna svrha provođenja topline zamjenu za pare, pomoćna oprema kao što inducirana nacrt navijača i, ili crpke instaliraju za transportni topline noseći medij kroz cijeli toplinske razmjene površina kotla i parne turbine i generatora često dolaze kao komplet za okretanje pare u električnu energiju.

Hot Tags: otpada sustav za regeneraciju topline, dimni plin sustav za regeneraciju topline, otpadne topline za oporavak sustava, toplina recovery rješenja, otpadne topline oporavak jedinice, industrijska Toplina recovery strategije, Kine, Proizvođači, dobavljači, marke, kvalitete
Srodni proizvodi